Lajme Shqip

Forumi

Post Reply
Forum Home > Problemet neper bote > Konflikti Izrael - Palestine

Shqiptari
Site Owner
Posts: 6

Cili eshte fajtori per kete konflikt qe vazhdon prej kohesh dhe a mendoni se mund te arrihet nje zgjidhje per ti dhene fund kesaj lufte ?

January 5, 2009 at 1:57 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Moti

Videot e fundit

708 views - 0 comments